Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dunából ivott a pizsamában eltűnt fiú

2010. augusztus 3., kedd

Kórházban ápolják azt a fiút, akit szombat óta kerestek a Komárom-Esztergom megyei Csolnokon és környékén. A mentőknek azt mondta, két nap eseményeire nem emlékszik, hétfőn pedig olyan fáradt volt, hogy már segítséget sem tudott magának hívni. A mentők otthonától tíz kilométerre, az esztergomi Duna-partról vitték kórházba.

Balázs László, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat elnöke elmondta: a 17 éves fiút szombat hajnaltól hétfő estig keresték, [1] még helikoptert is bevetettek, de nem akadtak a nyomára.

A rendőröknek végül az esztergomi kórház jelentette, hogy a fiút a mentők bevitték hozzájuk. A fiatal komolyabb sérülések nélkül megúszta a háromnapos bolyongást, de a napon megégett, és a lábát is elvágta.

A Duna-parton hajléktalanokat akart megkérni, hogy hívjanak neki mentőt, de nem segítettek rajta, végül két idős hölgy telefonált. Az orvosoknak azt mondta, két napra nem emlékszik, a harmadik nap a Duna-parton ébredt, a folyóból ivott. Annyira fáradt volt, hogy felállni sem tudott, így égett meg az erős napsütésben. Az orvosok még vizsgálják, mi okozta a fiú emlékezetkiesését.

A fiú szombaton hajnalban érkezett haza barátaival egy átmulatott éjszaka után. Pizsamában, mezítláb ült a teraszon, szülei a házban voltak. Elmondásuk szerint körülbelül fél óra telt el, míg újra kimentek a teraszra, de a gyereküknek addigra nyoma veszett.

A kutyás mentők egy körülbelül másfél kilométeres sugarú kört jártak körbe, de értékelhető nyomot nem találtak. A keresést nehezítette, hogy a ház egy aszfaltozott út mellett van, és a közelben, körülbelül 200 méterre már az erdő kezdődik. A nyomok könnyen elvesztek, ráadásul a kutyások megérkezése előtt összejárkálták a terepet a fiú keresésére induló emberek és a család tagjai.


 

 

Dátum:

2010. augusztus 2. 12:32
Tárgy:

Dani eltűnt! Aki tud segítsen!


 

 

 

 

Mindenki segítségét szeretném kérni egy 17 éves fiú eltűnése kapcsán.

GACSAI DÁNIEL  2010. július 30-án (pénteken) éjszaka egy családi vita után ment el otthonról a Budapesttől 40 km-re található Csolnok faluból.
Se pénzt, se iratokat, se mobiltelefont nem vitt magával, sőt felöltözve sem volt rendesen, mezítláb, fehér pólóban és zöld mintás rövidnadrágban indult el. A rendőrség már mentőkutyákkal keresi, átkutatták az egész falut és a környező erdőket is. Felmerült a lehetősége, hogy stoppal indult el valamerre.
Dani szőkésbarna hajú, vékony testalkatú, kb. 180 cm magas. Fényképét a mellékletben csatoltam.

Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbál!

Kovács Etelka: kovacs.etelka@freemail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.